Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία "ΥΙΟΙ Θ. ΝΤΑΒΑΣ Ο.Ε." ιδρύθηκε το 1978 στην Θεσσαλονίκη από τον Θωμά Ντάβα με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή υλικών συσκευασίας. Με εμπειρία πέραν των 30 ετών στον κλάδο της συσκευασίας, καταφέρνει να προσαρμόζεται στις συνεχείς και αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς προσφέροντας προϊόντα άριστης ποιότητας και αξιοπιστίας.

Η παραγωγή των προϊόντων της εταιρείας πραγματοποιείται από το εργοστάσιο της το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Ασσήρου Θεσσαλονίκης. Επίσης, η εταιρεία διατηρεί υποκατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η Εταιρεία αρχικά ξεκίνησε με την παραγωγή χαρτιού οντουλέ και παράλληλα επεκτάθηκε με την εμπορία άλλων ειδών συσκευασίας όπως αυτοκόλλητες ταινίες, stretch films, χαρτοκιβώτια κ.α.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία προχώρησε σε εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού της για την παραγωγή του χαρτιού οντουλέ καθώς επίσης και με την ανανέωση του στόλου διανομής της, στοχεύοντας στην καλύτερη και πιο άμεση παράδοση των προϊόντων στους πελάτες της.

Πρόσφατα, οι μέτοχοι της Εταιρείας, αποφάσισαν να διευρύνουν τα προϊόντα που προσφέρει η Εταιρεία με την παραγωγή αεροπλάστ (πλαστική φυσαλίδα).

Η Εταιρεία διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας ΕΛΟΤ EN-ISO 9001:2000